Vi tilbyder


Typehuse

Vi har gennem flere år udført typehuse i hele Danmark – blandt andet dette arkitekttegnede sommerhus på 300 m2 med 3 badeværelser, swimmingpool, spabad, sauna, køkken alrum, samt entré. Vi står for al klinkearbejde i husene, og har god erfaring med typehusfirmaer, som vi altid har et godt samarbejde med.

Typehuse - arkitekttegnet sommerhus


Boligkomplekser

Her har vi opført 28 badeværelser og 3 fælleskøkkener, som er designet specielt til udviklingshæmmede, der lider af autisme og har begrænset bevægelsesfunktion. Vi har derudover stor erfaring med nybygning af større etagebyggerier, rækkehuse og andre boligkomplekser.

Nybygning af etagebyggeri, rækkehuse og boligkomplekser


Renovering af huse

Her har vi efterisoleret med 50 mm facadeisolering på en ældre strandvilla, hvor vi efterfølgende har lagt armering og slutpuds udenpå. Dette betyder en billigere varmeregning, et bedre indeklima og det giver dit hus et helt nyt udtryk.

Facederenovering og renovering af huse


Alt murerarbejde udføres

Vi udfører alt murerarbejde, og leverer altid førsteklasses håndværk til den aftalte tid. Vi lægger vægt på et grundigt forarbejde, da det altid giver det bedste resultat. Og når vi fører kundens ideer ud i virkeligheden, er det hver detalje, der tæller!

Murerarbejde kvalitetshåndværk